Kuin raivo härkä

Salilta ja solkusta kotiuduttu. Aaaah miten olikin hyvä treeni! Siis aivan paras! Ekaa kertaa elämässä huomasin et mun kädet oli oikeesti ”pumpissa”. Olkapäät erottu hienosti ja hauiskin mulla on! Se antoi vaan lisää puhtia ja oli aivan mahtava selkä-hauis päivä! Namm!
Sali oli täynnä kaikkii dorkia, mut en antanu sen haitata :) Tuntu et sain siit lisää puhtia! Vedin loppuun asti kuin raivo härkä ;) Khehh.. Tosi hyvä fiilis. Soittelin kotimatkalla autossa Ericalle, mut en sit voinu puhuu pitempään ku puhelimen pitäminen korvalla sattu käsiin niin paljon, ku ne oli aika hapoilla :D Ihana tunne! Who-hoouuu! Jee! :)

Selkä
Maastaveto
Ylätälja eteen
Alatalja
Kulmasoutu käsipainoilla

Hauis
Hauis ristikkäistaljassa
Taljassa narulla
Keskitetty hauiskääntö vuorokädet
Istuen vuorotahtiin

Ai että tuntu hyvältää!! Sit solkkuun pötköttää ja kotii suihkuun. Nyt on iltapala navassa ja vois mennä nukkuu, oon ihan kuitti!
Oisko tää mun eka bloggaus ilman kuvia :) OIS!

Huomenna lisää :)

Sara
sara

4 vastausta artikkeliin “Kuin raivo härkä”

  1. Hyvä sinä! Ja mitäs ne idiootit siellä örvelsi? Mäkin oon alkanu saamaan oikeen kunnon inspiksen tähän hommaan ja viime päivinä on tehny mieli tehä treeniä ihan sen takia, kun siitä on niin innoissaan ja tuntuu niin hyvältä. Tänään oli käsipainojen kanssa ja iiiiihana tunne kun alkaa polttelemaan, mielessä pyörii vaan, oh kohta ne lihakset sieltä tulee esiin xDD

  2. voi kökkö, kun flunssassa lukee näitä hyvän olon päivityksiä salilta! muutenkin tuntuu hirveeltä kun polte päällä ja muut saa treenaa hulluna :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta