Bikinien metsästystä ja kauneusleikkauksia

Käytiin eilen ”shoppailemassa”. Tarkoitus oli ostaa bikinit. Mulla on vino pino bikineitä kotona, mutta eriparisia.. ostan aina alennuksesta jos näen esim ihanat yläosat, ja mietin et ”jee näitä käytän vaikka hameen kanssa rannalla” ym.. ja sit on vaa parittomia ylä- ja alaosia. Haluun jotku kivat parilliset biksut nyt heti! Mut nyt ei oo oikein bikinien muunti aika nyt, ku ei oikein missään ollut. Ja jos oli, niin tosi tylsiä..eli ei ostettu sit biksui… pitää varmaan tilata jostain. Alusvaatteet mä kyllä sain ;) Kai tuo mies jotenkin yrittää lahjoa tai palkita mua, kun oon aika hyvin saanu tän ruhon liikkuu ja muuttuu kohti hottis maman vartaloa :)

Tein lettuja/pannareita sittenkin vasta tänään aamulla. Sunnuntaina olin niin kuitti poikki ku pääsin kotiin. Eli tässä näitä nyt olis :D Ohje on lainattu ystäväni  Annan blogista :) Kiitti Anna vinkistä ;)

Sen verran muutin reseptiä että en laittanut kanelia enkä vaniljaa. Makeutukseen käytin Canderel makeutusainetta.
Eli:
4 valkuaista
1dl kaurahiutaleita
Canderelin maksutusainetta n.1-2 teelusikallista
paistettu öljyssä
päällä rahkaaa ja vadelmia
NAM! :P
Pannulla

Jäähtymässä

Valmiina suuhun!
Oli herkkua, ja jo kahden jälkeen olin ihan tukossa :)

Mietin välillä että onko mulla nyt tullut ”pakkomielle” mun vartalosta.  Tai siitä, että saan mun kropan kuntoon. Silleen hyvällä tavalla. Otan kuvia ja katon miltä sitäkautta näytän. Peilaan ja katon missä on läskiä ja mikä kohta taas näyttää hyvältä. Oon myös miettinyt, että onko ne ihmiset tullu jotenki sokeiksi, jotka tekevät kauneusleikkauksien jälkeen kokoajan uusia ja uusia leikkauksia. Ne jää koukkuun siihen. Eikö ne näe, jos ne alkaa näyttää ihan ”kissoilta” tai pusukaloilta tai tissit ei oo enää sopusuhtaiset muun vartalon kanssa. Missä vaiheessa ihminen menettää sen niin sanotun kontrollin. Että tajuaa pysyä oikeissa rajoissa ja mittasuhteissa. Sama ton kehonrakennuksen kanssa. Aivan liian isot olkapäät, tai apinan epäkkäät naisella, ei oo enää kovin nice.. ja eiku lisää punttii vaan niillä olkapäillä, ja sit kävellään ku gorillat :) Toki, makunsa kullakin. Vähän googlettelin tähän näitä mahtavimpia kauneusleikkauksia ja muutamia ehkä ”hiukan” roinattuja naisvartaloita :)

Nauttikaa:

(edelliset kuvat kaikki googlesta)
Ja kyllä mustakin on tähän, jos muistakin on!!! 
Katsokaapa nää before & after kuvat:

Jep jep :)
No mulla olis tänään selkäpäivä. Odottelen iltapäivään, että mies pääsee töistä. Ois kiva saada joku kaveri salille, mutta tuntuu et kaikki passaa, enkä saa kaveria? Tulisko joku? :)

Katotaan sit illalla lisää ;)

Mun pieni painonnostaja <3
Sara
sara

6 vastausta artikkeliin “Bikinien metsästystä ja kauneusleikkauksia”

  1. Viimesin kuva kaunesleikkauksen ”uhrista” oli aika järkky. meikit vielä kruunas kaiken. Ja joo, ei noi miehiset naiset kyl mee mun jakeluun. Lihaksikas saa olla, mut silleen sopivasti.

  2. Mä oisin voinut oikein mielelläni tulla salille – matka vaan on vähän pitkä… ;)Hyi kamala noita kauneusleikkauksia. Mä joskus harkitsin ottavani silikonit näiden laihdutuksen jäljiltä olemattomien rintojeni tilalle, mutta enpä taidakaan. Menee pian niin pieleen, että näytän melonikauppiaalta :D

    • No hö. Joo seura ois ollu ihan kivaa, vaik toisaalta mulla oli aivan mielettömän hyvä treeni just, ni ei haittaa vaik olin yksin :) Itsekkin oon miettiny tissien laittoa, mut se on semmonen villitys mikä kiinnostaa ja sit ei enää kiinnostakkaan.. ni oon päättäny että toistaiseksi annan olla, pärjään näilläkin :)

    • Olis siistiä, jos täällä suunnalla olisi näitä GFG-treenaajia tai treenikavereita ylipäätänsäkin. Semmosia ketkä oikeesti tekis siellä salilla mutta joista olis tsempparia siihen omaan settiinkin! Mutku eijoo. Next time then, mä ryhdynkin jo katsomaan junalippuja!! :D

  3. Hui! Kauheita kuvia noista kauneusleikkauksista!Suurin osa noista paremman näköisiä ennen kauneusleikkausta. Ja tosiaan varmaan tosi monella menee helposti siihen, että sitten vielä vähän suurentaa rintoja lisää tai vielä vähän huulia isommaks jnejne ja sit näyttääkin tolta! YÄK!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta