Haaveet ei toteudu haaveilemalla

Kohta taas yksi HERKUTON viikonloppu takana. Lapsia taas hemmottelin elokuvilla ja karkeilla ja herkuilla, tyhmähän mä oon.. Kiva siinä haistella vieressä ku toinen mussuttaa berlininmunkkia tai rapisuttelee karkkipussia :D
Arvaatko mitä mä söin noista eilen iltapalaksi?

No tänä aamuna mun äiskä tuli meille ”mummoilemaan”, eli viettämään aikaa tyttöjen kanssa, ja itse kävin tekemässä vähän töitä. 
Treenien osalta pidin tänään täysin lepopäivän.
Töiden jälkeen kiireellä hakemaan Nonaa kaverin synttäreiltä ja sieltä viemään suoraan toiselle kaverille, jonne hän jäi yökyläilemään. Siitä sit kotiin ja äitin kanssa vielä kuulumisien vaihtoa.
Illemmalla ystäväni Jaana kävi moikkaamassa kummityttöään Lilyä ja syötiin lohisalaattia. Ericakin koputteli jo ovelle, varmaan haistoi ihanan uunilohen tuoksun niille asti ;) heh.

Maukas lohisalaatti ja raejuusto
Ystäväni Jaana ja minä
Valitsin vaihteeks yhteiskuvaan Erican prinsessan
kun itse Erican :) Lukijoilla saattaa alkaa menee
hermon niihin meidän jokapäiväisiin
yhteis poseiluihin :D heheLöysin IFBB:n netti sivuilta tälläsen, ja mietin et jos tuo ois se mun tavoite nro 1, ensimmäinen porras, ja siitä jatketaan sit eteenpäin. Tuolla vois varmaan kuulla suoraan asiantuntijoilta, että onko musta siihen sekä oppia ehkä itse ”tähdiltä” jotain, mikä auttaa tiellä matkalla tähtiin!  :) Aikaa tuohon tapahtumaan on 9kk. Ehtii siis hyvin treenaa ton ajan :)

__________________________________________________
Treenaa tähtien opeilla! Osa 6.
Mukana olevat tähdet päivittyvät lähempänä leiriä.
6.10. lauantai
Paikka: Power & Fitness Center, Kerava.
Osoite: Santaniitynkatu 3
Klo 10-17
Leiri on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille – niin fitness kuin classic body building.
Jokaisella leirillä joku fitnessin, body fitnessin ja classic body buildingin sekä kehonrakennuksen huipuista paljastaa treenisalaisuuksiaan ja opastaa kehittymään kuten hän.
Vetäjinä: Päävalmentajat Maija Elovaara ja Marjo Krishi sekä vierailevat tähdet totta kai!
Ilmoittautumiset: [email protected]
Tarkempia tietoja leireistä: www.ifbb.fi
___________________________________________________

Mä aijon ilmoittautua tuonne!

Joo eli jos jollekkin on jäänyt epäselväksi, niin teen iltaisin/viikonloppuisin töitä kuntosalilla. Tyttömme ei ole vielä saanut hoitopaikkaa, niin vaihdetaan mieheni kanssa läpsystä työvuoroja. Mies tulee kotiin ja mä lähen töihin. Onneks vaan muutamana iltana viikossa, niin ehtii sit vähän viettää aikaa keskenämmekin <3
Tänään koin hassun jutun. Kuin enne. Tai joku sanoma! Olin koko eilisillan googletellut kaikkia suomen body fitness tähtiä, ja sit salille astelee ihanan kaunis Katarina Tunturi! Menestynyt Body Fitness urheilija sekä Body Fitnekssen suomenmestari 2006. Kuvia Katarinasta alla….

(google)

(google)

(google)

Oi mun olis niin tehnyt mieli kysellä siltä kaikkea lajista, mutta ei ku mä menin ihan lukkoon! :)
Mutta ihan selvästi siis joku enne! Eli mun on viimeistään nyt aloitettava se! Body Fitness! :) Ja näin mä oon nyt päättänyt!
Ensviikolla käyn laittamassa mun ruokavalion kuntoon, ja sovin treffit Jassun kanssa, ja se saa kattoo mun treenit. Haaveet ei toteudu haaveilemalla, niiden eteen on tehtävä töitä, ja mähän teen!

Nyt unille että huomenna jaksaa treenaa!
Ois olkapää-ojentaja-rinta,
jeeee lempi päivä!!!
Öitä!
Sara
sara

2 vastausta artikkeliin “Haaveet ei toteudu haaveilemalla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta