Välimittaus päivä

Hups. En oo eilen ilmeisesti painanut ”Julkaise” nappulaa, vaan tallenna :) Eli tää postaus piti julkaista jo eilen :)

Tässä nyt ihan ensin näitä mittoja. Suurimmaksi osaksi pysynyt samassa, rinnan ympärys kaventunut, ja paino hieman laskenut. Tämän aamun aamupaino oli 67,1kg! Jee!
Mun tavoite paino on jo pitkään ollut 65kg ja se lähenee vauhdilla :) Jippii!

Välimitat 2.2.2012
RY – 87,5
VY – 72
LY – 102
MAHA – 92
REIDET – 61 ja 61
KÄDET – 30 ja 30
Paino 67,1kg
Oon nyt siis ihan tosissani miettinyt sitä, jos ryhtyisi harrastamaan fitnesstä! Löysin hyvän sivun http://www.fitnessflow.org/wordpress/  jossa on paljon erinlaisia mietteitä, vinkkejä ja ajatuksia lajista. Kannattaa käydä lukemassa jos kiinnostaa. 
Muutaman asiat mua, ja varmaan monia muitakin mietityttää siinä. Harrastus alkaa vaatia muutakin kuin treenaamisen salilla ja suurpiirteisen ruokavalion. Mukaan kuvioihin tulevat kovien salitreenien lisäksi täsmällinen dieettiruokavalio, jaksamisen haaste kun ruuasta saatavaa energiaa vähennetään, aamuaerobiset, poseerausharjoitukset… Kilpailua edeltävät kuukaudet ovat hektistä aikaa ja vaativat harrastajalta suunnitelmallisuutta. Moni tasapainoilee dieetin lisäksi työn, parisuhteen ja muun elämän välillä. Miten mä pärjäisin? Ja se viimeisin, uskallanko sinne lavalle?
Juttelin tänää hyvän ystäväni / pomoni kanssa asiasta, ja kysyin hänen mielipidettä :) Herra sanoi että mitä mä siltä sitä kysyn, että vain minä itse voin tietää vastauksen tohon kysymykseen, joka on aivan totta. Mutta jos päätän aloittaa fitness elämäntavan ja tähtään kisoihin, on mulla tuki ja apu hänen puolelta. Olin otettu. Mutta olenko valmis?
Illan palloilin töiden parissa ja kiusauksia tuntui pursuavan ovista ja ikkunoista. 
Oon niin heikkona proteiinipatukoihin!!! Ne on mun herkkua! Apua!
Tänään oli siis iltasali päivä. Tein jalat.
Jalat
Reiden ojentajat
Reiden koukistajat
Hack kyykky
Askel kävely mutkatangolla
30min crostrainer
Valitettavasti ei oo kuvia, ku olin yksin treenaa, ja sali oli täymmä kundeja, ni en kehdannu pyytää niitä ottaa todistusaineistoa :)
Nyt nukkumaan ja huomenna alkaa mun vapaa vkl, ku mies lähtee laskettelureissulle Rukalle ja osa lapsistakin on mummoilemassa :)
Huomiseen!
Sara

sara

2 vastausta artikkeliin “Välimittaus päivä”

  1. Kiva kun laitoit linkin, paljon tuntuu sivuilla olevan asiaa… Itse löysin juuri tällaisen haasteen, taidan kokeilla ja heitän sen sullekin:)http://twentypullups.com/node/4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta