Häähumua

Se ois herkuton helmikuu siis :)
3viikkoa tiukkaa ruokavalioo ja säännöllistä treeniä takana. Ja tuloksiakin..hmm :)
Eilen oli tosiaan Erican posetreenit, ja kuten kerroin..asennon hakeminen on hankalaa.. olin ihan hapoilla muutaman asennon haun ja asennon ylläpitämisen jälkeen. Koko eilis illan ja tän aamun posettelin peilin edessä, ja kyllä se pikkuhiljaa alkaa muodostuu oikeen näköseks. Tai johtuukohan se siitä et nyt mul oli paita päällä :D

Ystäväni Hele kävi myöskin aikasin aamulla kahvittelemassa, ja lyhennettiin mun hääpuku!!!!
Olen siis ollut jo ajoissa liikenteessä, hääthän on vasta 18.8 ja mulla on ollut jo lokakuusta asti hääpuku kaapissa :) Ostin ”tavoite” puvun, joka ei mennyt aluksi kiinni..sit se meni kiinni mutta en pystynyt hengittämään se päällä ku oli niin tiukka, ja sit se ei taas menny LÄHELLEKKÄÄN kiinni MUTTA nyt se menee ja pystyn hengittämäänkin! Ja se on maailman kaunein! Ihanaa!

Tässä kuvat otettu sovituksessa tammikuun alussa ja tänään:

                                                             

Hele laittoi nuppineulat helmaan ja lyhentää sen. Puku on mulle aivan täydellinen. Jos vartalon malli kovasti vielä muuttuu/pienenee, niin helpompihan pukua on pienentää kuin suurentaa! Oon niin happy happy! Tuloksia on tullut! Ihanaa!

Enempää en puvusta paljastakkaan ;)

Vaikka sitä ajattelee, että aikaa on vielä paljon itse H-hetkeen, niin aika menee tosi nopeasti, pian olen jo Rva L…  :)
Kaikki on suht hyvin jo hoidossa. Kirkko ja juhlapaikka varattu, kaasot ja bestmanit valittu, mun puku hankittu, ruoat päätetty, paikan koristeet ja väri valittu.
Päätimme että häiden teemaväri on ruskea ja ruskean eri sävyt. Se ei toki tarkoita että odottaisimme vieraiden pukeutuvan ruskeaan, vaan tällä värillä koristellaan paikat ja kakkukin taitaa olla suklaata ;)
Halusin maanläheiset värit ja kun häät on alku syksystä, niin ruskea sopii mielestäni mainiosti.
Tässä muutamia mielestäni ihania kuvia, joista otan ajatuksia omiin juhliini:

(google)

(google)

(google)

(google)
(google)
(google)
Mutta se häähumusta..sitä luultavasti tulossa tässä vielä lisää joku päivä, kun häätkin alkaa lähenemään.
Tänään oli lenkki päivä, käytii Erican kanssa reippailemassa ja oli kyl viiminen lenkki jonka teen tollasessa pakkasessa! Hyrrrhh….Nenä putos ja sormet jääty, vaikka olin niin hyvin muka pukeutunu!!!
Nyt katsomaan Juttaa Liv:iltä ja huomenna töitä ja JALKAPÄIVÄ!!!!! NOOOUU!!! :/ 
Laittelen taas huomenna uusia mittoja, jeah ;)
Huomisiin!!!
Arvaatko kummasta on tulossa mun sapuskaa ;)
Sara

sara

2 vastausta artikkeliin “Häähumua”

  1. Jee hääjuttuja! Ja wau, kyllä on selkeesti tapahtunut muutosta ja ainakin tän verran mitä näkee, ni puku näyttää tosi hyvältä sun päälläs nyt <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta