Vaatekaapin raivausta

Hassua päivittää näin aikasin päivästä, mutta otan tilaisuudesta kaiken irti, kun Lily on päiväunilla :)

Aloitin jo eilen vaatekaappien tyhjennys projektin. Lappasin kaikki liian isot ja tylsät vaatteet kasseihin ja kassit kirpparille. Aamulla tein vielä hintalaput valmiiks kaikkiin ja vein itsepalvelukirpparille, josta vuokrasin pöydän 1viikoksi. Muutama kassillinen pelkästään mun vaatteita!
Ja tuntuu että kaappeihin ei tullut siltikään yhtään lisää tilaa :)
Mutta olipa jännä katsoa ja kokeilla joitakin vaatteita, ja huomata miten ne ei enää yhtään istunut, ku oli isoja ja roikku päällä :) Täytyis lähteä vaateostoksille!

Kirpparikasseja

Katsotaan nyt miten kauppa käy, tuolla on meinaan varasto pullollaan myös miehen ja lasten vanhoja vaatteita ja kenkiä. Pitää käydä sit lisäämässä, jos tulee pöytään tilaa :)

Laitoin tänään ensimmäistä kertaa linkkiä mun blogista Facebookin seinälle, osalle kavereista. Eli te jotka olette uusia lukijoita, tervetuloa, ja tiedoksi että aloin kirjottaa blogia ystäväni Erican innoittamana, ja on kyllä totta että tää blogin pitäminen motivoi mun treeni intoa ja laihdutus projektia kummasti! Varsinkin kun tietää että on lukijoita :)
Päivittelen yleensä jokapäivä. Päivityksiä on niin perheestä, ystävistä, treeneistä, ruokavaliosta, tulevista häistä, perus arjesta ja mun harrastuksesta: tatuoimisesta ym..
Olemme mieheni kanssa menossa 18.8.2012 naimisiin, ja sinne tähtään, haluan olla kaunis ja sopusuhtainen morsian!

Tänään ei ole salia, joten käyn lenkillä samalla kun esikoiseni on koris treeneissä. Huomenna on selkä päivä salilla.

Nyt meen kokkaamaan paistijauhelihaa ja kukkakaalia ja sit ku Lily herää ni lähdetään hakemaan Nona koulusta ja mennään mummon uuteen kotiin vierailulle :)

Huomisiin!

67,5kg TÄNÄÄN!
!!! jeee !!!

Sara

sara

4 vastausta artikkeliin “Vaatekaapin raivausta”

  1. Mullakin heinäkuussa häät! Tänään just mittasin ja multa on lähtenyt ympärikehoa senttejä yhteensä 17,5, wau, yhessä kuukaudessa! Oon tosi ilonen, varsinkin, kun en oo vedelly mitään satavauhtia. Meistä tulee tosi timmit morsiammet!

    • Wow! onnea mahtavasta suorituksesta ja onnea jo tuluvia häitä varten :) Onneks tässä on vielä aikaa kiinteytyä mullakin! Hui, mulla on huomenna alustava hääpuvun sovitus ja helman lyhennys :) Jännää!

    • Voikun jännää! Mulla on vasta alustavat suunnitelmat ja pitäis maksaa puvun tekijälle, jotta saa ostettua kankaatkin tässä vaiheessa, onneksi se on kaveri, joten ei tarvii kaikkee kerralla maksaa xD Tulee aika kalliiksi tälläset häävaatteet..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta