Toinen päivitys tiistaille

Eihän tästä ole kun muutama tunti kun päivitin blogiani, ja kerroin miten en mene tänään salille tai jaksa illalla enää kirjottaa blogiin.. Nooo, tulin just salilta ja kirjoitan… :)
Oli tosi hyvä sali!
Oon todella mielissäni!
Oltiin Erican kanssa yhdessä treenaa. Vedin sen selän nyt jo tänään, eli huomenna siis aerobista. Eli Aleeee.. mennääks jumppaan??? :)

Alku lämpö 10min crosserilla.

Selkä
Ylätalja eteen
Ylätalja taakse
Alatalja kolmiolla
Hammer soutu

Jalkojen nostot..

Ylätalja
Alatalja
Kannustin Ericaa jumppapallon päällä ku se treenas vatsoja! :)
Sit käytii shoppailee solkkurasvaa ja käytiin solkussa ….
…jonka jälkeen pukkarissa viel Erican ”pose”-koulu! :)
Joo kuten ehkä monet on huomannu, mulla ei oo mitään hajua miten poseerataan. Fitness pose? En osaaa!!!! :) No ensinnäkin, mulla on vasen olkapää hitusen oikeaa korkeammalla. Oon tosi jäykkä, enkä saa ”lihaksia” levitettyä.. Oon ehkä enemmän poikki nyt tosta pose treenistä ku itse selkä treenistä :D Kädet ihan krampissa ku yritin harjotella oikeita asentoja, ja pysymään siinä asennossa, vatsa sisään vedettynä, peppu pystyssä, sormet ojossa, kaste edessä, ryhti ja olkapäät ja mitä vielä..nii hymykin vielä! :D HUH HUH :) Erica yritti ottaa kuvia muta ei niist mitää tullu. Tai siis tulihan niistä, se karu totuus :) Aika kamalaa katsottavaa, varsinki jos samalla vertaa omaa asentoa esim noihin Minna Pajulahden kuviin joita aina kuolaan :)
(google)
(google)
Ja karu tämän hetkinen tilanne/totuus…
No hiljaa hyvä tulee :)
Erica on ihan huippu! Oon niin mielissäni että meistä on tullut ystävät.
Meidän tarina on niinkin ihana, että olen tavannut Erican ensimmäistä kertaa kättärillä, kun Erica oli juuri synnyttänyt esikoisensa. Tästä tapahtumasta tulee huhtikuussa siis 4vuotta! Helppo muistaa! Meidän ystävyys alkoi siis tuolloin <3 Siitä asti ollaan viihdytty toistemme seurassa, ja Erica on mitä mainioin sydän ystävä, lenkki kaveri, mamma kamu ja kaaso tulevissa häissäni.
”Sain” Erican jopa muuttamaan samalle saarelle, ihanaa, paras ystävä naapurissa, voiko olla parempaa! <3
Tämä kyseinen paras ystävä sai mut taas ajattelemaan sitä mun tavoitetta. Päämäärää. Kuulin nimittäin pukuhuoneessa kamalasti mieltä lämmittäviä kehuja. Erica uskoo että musta ois fitness urheilijaksi. Olisiko musta sinne lavalle joskus? Heräisikö se mun sisäinen fitness mimmi nyt!? Uskallanko? Ihanaa kun on ystävä joka kannustaa ja tukee ja jolle voi kertoa mitä vaan <3
Alla muutamia kuvia vuosien varrelta:
Ja sitten…
…tässä tänään salilla :)
Nyt kullan kainaloon ja telkkaria katsomaan.
Sara
sara

6 vastausta artikkeliin “Toinen päivitys tiistaille”

    • Kiitos Leena, kiva jos viihdyt :) Ja vaihdetaan vielä hää höpinöitä jokupäivä :)Taidan postata tänää vähän hää juttuja ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta