Solkku hiki haisee

Viikko lähti hienosti käyntiin. Paino pysyny viikonlopun jäljiltä samassa ja ei oo morkkiksia esim ulkona käymisestä, koska oon noudattanu ruokavalioo tosi hyvin kohta 3 viikkoa, (muutamaa lasii viiniä ja kahta mini dallaspullaa lukuunottamatta :)

Eilen ois tehny mieli herkkuja, ja ajettiin jo töiden jälkeen kauppaan, mutta huomattiin et se olikin menny jo kiinni, ni se siitä sit :) Tais olla joku merkki. Et ei herkkuja :) Ei jaksettu sit enää ajaa lähikauppaan joka on tyylii 24h auki, vaan mentiin suoraan kotiin ja syötiin paistijauheliha jalapeno raejuusto salaattia :)

Tulin just salilta. Alexandran kanssa oltiin ja tänään oli rinta-olkapää-ojentaja päivä, ja tein vielä lisäks hauikset, ku keskiviikkona ois selkä-hauis, mut en ehdi silloin ku pika salille, tyttären koristreenien takia, ni teen sillon vaan selän.
Alku lämmön jälkeen:

Rinta
Vinopenkki
Ristikkäistalja
Peckdeck

Olkapää
Pystypunnerrus smithissä
Vipunostot
Takaolkapäät laitteessa

Ojentajat
Talja narulla alasveto
Ranskalainen punnerrus

Hauis
Hauiskääntö taljassa tangolla
Käsipainoilla istuen/nojaten vuorokädet

Vinopenkki käsipainoilla
Ristikkäistalja
Pystypunnerrus
Ale ja ranskis
Hauiskääntö nojaten vuorokädet..
..loput istuen
Loppuun sit vähän kuntopyörällä polkemista, palkkari napaan ja sit solkkuun lisä lämpöä ottamaan :)
Nyt alkaa muutaman kerran solkku kuuri, ku oon kalpea ku lakana :)
Mies se syö tossa vieressä ihanan tuoksuisia chilipähkinöitä, ni kai mun on mentävä tekee oma iltapala..
Huomisiin!
Sara
sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta