Jalkatreeniä ja viikonlopunviettoa

Ei ole nyt tullut muutamaan päivään päivitettyy blogia. Työt, treenit ja lapset on pitäny sen verran kiireisenä että iltasin oon ollu niin väsynyt että blogin kirjoittaminen ei oo käyny mielessäkään, ja siksi siirtynyt muutamilla päivillä.
Perjantaina aamulla kävin äitini kanssa vähän ostoksilla kalustekaupoilla, ja se perjantai oli myös äitini muuttopäivä.  Mieheni oli muutossa apulaisena, ja samanaikaisesti minä olin lasten synttäreillä!!! :) Luistin siis muuttohommista! Noo, ehkä sain siks ”luvan” olla pois muutosta, kun kyseessä oli mun ihanan kummipojan 1v synttärit!

Lauantai aamuna olikin töitä ja töiden jälkeen vielä jalka-treenit Alexandran kanssa.

Jalat
Kyykky smithissä
Jalkaprässi
Reiden koukistus
Reiden ojennus
Pohkeet istuen

Vatsat
Jalkojen nostot lisäpainolla
Vatsanrutistus laitteessa

Treenien jälkeen ruokaa ja nopeesti kotiin, suihkuun ja vaatteita etsimään, meillä oli luokka-kokous ilta!
Käytiin Virgin Oilissa syömässä, ja juomassa :) KanaCaesar on mun lempi salaatti, ja pakko kokeilla aina jos käy jossain uudessa ravintolassa. Oli kyllä hyvä!!!
Muutama lasi viiniä siihen kyytipojaks, ni oi että mikä väsy ja mä olinki jo puolilta öin valmis kotiin. Ei hirveesti kiinnostanu se baari hössötys, ja alko olee ikävä kullan kainaloon :D

Mutta oli kiva nähdä vanhoja luokkalaisia pitkästä aikaa :) Oli kyllä hauskaa!

Nyt onkin sit jo sunnuntai ilta. Käytiin ruokakaupoilla päivällä ja tarkoitus ois vielä tänään tehdä vähän ruokia valmiiks huomiselle.

Tässäpä nää tärkeimmät taas!
Huomenna alkaa uusi viikko ja uudet kujeet! Huomiseen siis :)

Sara
sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta