Lepopäivä

päivä 15
Heräsin aamulla kamalaan meluun kun ikkunan alla hyöri traktori kolaamassa lunta. Jonkinajan  kuluttua heräsi pikku Lilykin, ja alkoi huutamaan huoneestaan taas isosiskoa: ”Nooonaaa” :)
Aamu rutiineista sen verran poiketen, en käynyt aamu vaa’alla, kun vaakani on jostain syystä rikki. Täytyy kaivaa meidän toinen vaaka jostain, ni ei tartte joka aamu mennä Ericaa häiritsemään. En syönyt heti aamiaista, vaan odottelin että Erica soittaa kun ovat heränneet että pääsen sinne vaa’alle ja aamiaiselle :) Tarkoitukseni oli ottaa omat aamupala tarvikkeet mukaan, mutta kun se aamu oli jo venyny niin pitkälle ni mietin et nopee käyn puntaroimassa itseni siellä, juon kahvit ja sit lähdetään jo Lilyn kanssa kotiin syömään ja päiväunille. Erica kun asuu ihan tossa naapurissa. No mut ei se ihan niin mennytkään :) Erica alkoi sit tekee meille aamiaista ja siellähän se aamu tuli vietettyä :)
Kamalan suurelta näytti mun silmiin toi aamupala annos, ku puuro on keitettynä. Mä yleensä vaan kaadan hiutaleet mehukeittoon ja syön sillee :) Ja raejuuston syön erikseen :) Mutta eipä taas tartte pariin tuntiin syödä ;) Ei meinannu enää kahvi mahtua ku oli maha niin täynnä :)

Alla aamupaino Erican vaa’alla, vaatteet päällä. (ennen aamiaista siis)
(kivat sukat) :)
Sit käveltii kotiin, Lily meni päikkäreille ja mulla alko kiertää mahassa. Otin kans pikku levon jonka jälkeen kaivoin mittanauhan esiin ja otin vähän taas mittoja. Muuttuneita mittoja laitan joka torstai tohon —-> sivuun ylös vanhojen mittojen alle.
Mutta iloisena voin kertoa että mun reisistä on tainnut lähteä vähän…ehkä turvotusta/nesteitä? :) Oisko se päivittäisen ruokavalion, lenkkeilyn, kuntopyöräilyn ja treenin tulosta!? :)
Happy happy (viikko sitten mitta oli 62,5cm)
Vaikka on lepopäivä, niin ajattelin silti raahata Erican kevyelle lenkille 
ja sen jälkeen raahaan mieheni mukaan ruokakauppaan ostamaan viikon ruoat.
Tähän loppuun viel, et mites toi Pauline Nordin!!!! 
Ruotsalainen entinen kehonrakentaja, nykyisin 
kisaa bodyfitnessissä. Tavoitteita…
(kuva google)
(kuva google)
(kuva google)
..aika kiva toi..
Huomenna olkapää-ojentaja-rinta, ja päivityksiä sit taas. 
Miten mä pärjään ilman Jassua!? :)
Iloisin mielin uuteen viikkoon ja tsemppiä kaikille treeneihin!
Sara

sara

5 vastausta artikkeliin “Lepopäivä”

  1. Moikka,Löysin blogis GFG:n kautta. Ihanaa tsemppausta myös itselle. Vaikka varsinaisesti ei tarvii painoa tiputtaa. Omana tavotteena on saada rasvaa pois kehosta ja siinä samalla myös timmiytyä. :) Aijotko sä jatkaa siihen maksulliseen lite-ohjelmaan? Ja tuliko sulla heti tuloksia painossa ym. mitoissa? Et ei ollu mitään ekojen päivien turvotusta yms.?

    • Moikka! kiva kun löysit tänne :) en usko että jatkan liteen, jatkan ihan omatoimisesti treenailua ja teen ite ruokavalion, vähän niinku tähänki asti. oon käyttäny tota jutan gfg ruokavalioo pohjana, ja muokannu sitä oman tuntuiseksi. paino alkoi heti tippuu ku jätti ylimääräiset hiilarit pois ja alko liikkuu enemmän. eikä tullu turvotusta. hyvä olo ollu oikeastaan kokoajan :) oon tosi mielissäni :) tsemppiä sinnekkin, yritetään saada kropat timmiks ennen kesää ;) hihi

  2. Kiva seurata tätä positiivista blogia. Ja ne pikkaset myös mukana arjessa (meikäläisellä lapsenlapsia, joten kiinnostaa lasten touhut.)Eipä silti,saahan blogissa olla muutakin kuin iloa ja onnistumista.Mutta oikein mahtavaa ja onnistunutta jatkoa ja tsemppiä kevääseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta