Ennen ja nyt…


päivä 10
Selasin tossa päivällä kuvia muutaman vuoden takaa. Ajalta ennen kun aloin odottamaan Lilyä. Ja kyllä niistä huomaa, että nyt on paino tippunut ja näytän erinlaiselta. Painoin esikoiseni synnyttyä pitkään 65-68kg, kunnes elämä alkoi heittelemään (2007-2009) ja paino alkoi liikkumaan siinä 75-80kg tuntumissa. (kuvat alla) Tunsin oloni kurjaksi ja peittelin vartaloani löysiin farkkuihin ja paitoihin, meikkiin ja muuten erinlaiseen ulkokuoreen. Panostin esimerkiksi erikoiseen tukkaan ja koruihin. Kuvittelin kai, että kun ihmiset huomaavat erikoisen tyylini, he eivät huomaa että olen ylipainoinen. Olen aina aikuis iällä käynyt niin säännöllisesti- kuin epäsäännöllisesti salilla, että ehkä siellä jotain lihaksiakin on piilossa edelleen. Vaikka kyse ei nyt olekkaan kun -10kg:sta, oloni on täysin erinlainen nyt, kuin 80 kiloisena. Nyt kun olen saanut kiinni sisäisen kevyemmän minäni, en halua painon enää nousevan! Nyt on hyvä olla, ja varmasti vielä parempi, kun kunto tästä vielä paranee :)

syyskuu 2008 (80kg)
toukokuu 2009 (78kg)
 marraskuu 2009 (76kg)
rv 39+3 – heinäkuu 2010 (83kg)
synnytyksen jälkeen elokuu 2010 (76kg)
..ja tästä lähtikin sitten painon pudotus!

2012 69kg

Nyt on kello tosiaan yhdeksän illalla, ja mä tulin just salilta. Oltiin Jassun kanssa käymässä vähän olkapää-ojentaja-rinta treeniä läpi, ja Jassu opetti mulle muutamia uusia liikkeitä. Alkuun 10min lämmittely pyörää polkien. Seuraavaks lämpöä vielä kevyillä käsipainoilla. Ja sit tiukka treeni, Jasmiina kannusti ja auttoi tosi hyvin. Loppuun vielä 10min rasvanpolttoa polkien. Ihana treeni! :) Hengittämiseen toiston aikana pitää vielä keskittyä tarkemmin, se ei täysin tunnu sujuvan. Mutta enskerralla sit :) Muutama kuvatus tältä päivältä..

Ihana Jassu
Ihana selkä
Missä mun ojentajat?
Hyvä valokuvaaja :)
Sit vähän tän päivän ostoksia.
Palautusjuoma on tärkeä! 
Ja kuuluu nauttia HETI
treenin jälkeen!
Sara


sara

6 vastausta artikkeliin “”

  1. Löysin blogisi vasta muutama päivä sitten, tää inspiroi todella! Noudatan myös FGF-ruokavaliota + saleilen. Kiva löytää myös muita mukanaolijoita :) Jaksuja treeneihin!

    • Moikka! Mukava kuulla jos blogini inspiroi muitakin kuin minua! Mitä enemmän kävijöitä, sitä enemmän tulee tahtoa päivittää, ja ei voi päivittää ellei ole mitään mitä päivittää! Eli pitää olla tuloksia! :D Tsemppiä myös sun treeneihin!!! :D

  2. Tää sun blogi on kyllä niin suuri motivaattori! Mulla on menossa tällä hetkellä kuus viikkoa kestävä Fitfarmin superdietti ja tää motivoi mua niin paljon et vielä en ole edes harkinnut repsahduksia. :) Käyn joka aamu lukemassa tätä niin se motivaatio kestää koko loppu päivän. ;D Tsemppiä treeneihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta