Kotitreenipäivä


päivä9
Kuopus on tänään jo toista päivää kipeänä, niin ollaan pysytelty sisällä. Kokkasin aamu- ja iltapäivän ruoat ja viihdytin pikkuneitiä, joka milteinpä koko päivän halusi istua sylissä. Kateltiin piirrettyjä ja juotiin paljon. Sit kello tulikin jo viisi, ja oli aika lähteä viemään esikoista koris treeneihin. Treenien ajan käytän yleensä hyödyksi niin että käyn lenkillä, mutta tänään piti käydä kaupassa, joten kävin sillä välin tekemässä muutaman päivän gfg ruokaostokset.
Sit kun sain lapset nukkumaan niin oli taas kotitreenin vuoro. Tänään kävin läpi vähän kaikkea. Erityisesti halusin tehdä vatsoja ja voi olla että huomenna on sen osa-alueen lihakset hellänä :)

Hoover
Vatsan rutistus
Jalkojen nostot 
Vetäsin muuten hyllystä tuon kuvan punaisen paidan, ja päälle pukiessa tajusin sen olevani tyttäreni paita, hyvin mahtuu! Jeee kohtahan me voidaan käyttää samoja vaatteita :) Heh :)Mä ja mun tytöt kesä 2011
Vaikka kokoajan oon kehunut kuinka mun on helppo syödä noita dietti ruokia ja kuinka ne pitää mun nälän hyvin, ja että on vaan muutamia mielitekoja, niin on tässä yks huonopuoli: oon aika kiukkunen. Onko muilla samoja fiiliksiä? Kuten tossa pari tuntia sitten, ku tulin kotiin, sain jotku ihme raivarit miehelleni ja se ei sit tainnu jaksaa kuunnella mun naputusta, ja lähti jonnekkin :) Kai se meni syömään jonnekkin raflaan jotain herkkuja, ku kotona saa nykyään vaan kuivaa body ruokaa :) Taidan olla anteeksipyynnön velkaa…
Huomenna on siis se päivä ku nään Jassun, ja käydää vähä mun kehoo läpi ja katotaa mitä tälle kannattaa tehä :) Ois kiva jos omatkin jumppakuvat näyttäis joskus näin hyvältä kun seuraavassa:
(google)
(google)
(google)
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! 
Huomisiin!
Sara
sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta