Nakit vs kanat

päivä 8
Viikko takana ja siitä suht hyvä mieli. Eilen oli lepopäivä, joten ajattelin että en postaa mitään, ku ei oikein ollu mitään mitä postata :) Olin töissä ja nukuin :)
Alustavasti katoin tänä aamuna mun mittoja, ja ne näköjään hupeneeee :) Jippii! Olen laittanut tohon sivuun noi aloitusmitat viime torstaina, 12.1, vaikka dietin aloitin jo ma 9.1, sillon en tajunnut ottaa mittoja. No parempi myöhään ku ei milloinkaan. Eli laitan uudet mitat sinne heti ens torstaina, ni helppo seurata mitä viikossa on tapahtunut :) Jo viidessä päivässä on tapahtunut muutoksia, jeee!

Kuten jo aiemmin kerroin, olen elämäni aikana kokeillut jos jonkinmoisia diettejä, ja aina on sama juttu! Alkaa himoita mitä ihmeellisempiä asioita. Ihan ku raskausaikana :) Tällähetkellä mun suurimmat himot kohdistuu kahviin, tupakkaan ja proteiinipatukoihin :) Oi mitä herkkuja! :) Tupakka on kyllä ennemminkin pahe.. ja tarkoitus on lopettaa kokonaan tässä jossianvaiheessa, heti kun diettaaminen alkaa helpottaa, vaikka ei tää nyt niin rankkaa oo missäänvaiheessa ollutkaan :) Kyllä välillä haluais syödä samaa ruokaa kun muu perhe, tänään esimerkiksi tein nakkikeittoa lapsille ja voi elämä miten hyvä tuoksu siitä tuli!!! :) Mutta vetäsin kanat ja vihannekset raejuustolla napaan, joka taas täyttyi ihmeen hyvin :)

Lasten nakkikeitto vs…

mun kana ja parsakaali! MUN VOITTI! :)

Ystäväni Jasmiinan kanssa soiteltiin tänä aamuna. Sovittiin että käydään keskiviikkona treenaamassa yhdessä, ja lisätään mun treeniin muutama liike lisää. Käydään mun kroppa läpi kolmen treenipäivän aikana ja katotaan mitä  voisin tehostaa ja miten. Odotan innolla :)

Nyt lapsille iltapalaa ja sit iltalenkille Erican kanssa :) Kiva kun kävit lukemassa!
16.1.2012
Sara

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta