Ei armoa


päivä 6
Eilis ilta meni mukavasti naapurissa syöden ja nauraen, tuntu että ois tehny kunnon vatsa reenin ku oli vatsalihakset niin koetuksella :) Ystäväni mini-Sara kertoi mm. mahtavan tarinan heidän uudestavuodesta lapissa. Kuinka se oli luvannut hiihtää miehensä kanssa 10km lenkin! Luistellen! Hahaha… ”En mä tajunnu et se KOKO matka piti luistella, kelasin et voin vaan laskee niit latuja pitkin” Voi Sara, ja tää oli ehkä paras: ”Olin siinä loppuvaiheessa niin kuollu, ja lunta vaan sato enkä nähny edessä olevia hiihtäjiä, ni olin jo luovuttaa, ja ajattelin et nyt jos tulis joku karhu tuolt metsästä ni en välittäis, sais syödä mut,ehkä se ois parempi niin, mä olin jo niin kuollu” :D Eikä! Siis vähä me Alexandran kanssa naurettiin! No mutta propsit Saralle, ku oli niin reipas ja jaksoi koko 10km luistella :D
Tässä vähän suht HC materiaalia eiliseltä siis:

Kana raejuusto salaatti
Alexandra ja Sara
Alexandra ja minä
BBB = Blond, Brown, Black <3

Sit tähän päivään.
Aamulla heräsin siihen kun Lily 1,5v huutaa pinnasängyssä ”Nooonnaaaa” :) Jouduin ikävikseni toteamaan Lilylle että Nona sisko ei ole kotona vaan isovanhemmilla :) Silti lähti päivä reippaasti käyntiin. Aamupalaa ja sit päivän ruokien valmistusta. Pakkasin ruoat, salikamat ja lähdin töihin.

Nämä pakkasin töihin mukaan

Töissä tuntu et vähän väsytti, olin kyl syöny hyvin ja juonu taas mahan täyteen vettä, ni alkoi ramasemaan. Ois vaan ollu iiihanaa mennä kotiin nukkuu. Mutta ei enää armoa! Pakko mennä treenaa! Eli..Työpäivän päätteeksi vielä salia rakkaan mieheni seurassa ja tänään oli selkä-hauis päivä. Onneks kävin salilla, sen jälkeen on aina niin hyvä olo!

Ylätalja taakse (leveä ote)
Ylätalja eteen kolmiolla
Alatalja
Keskitetty hauiskääntö (vapailla painoilla)
Vuorotahtiin kääntö (vapailla painoilla)
Hauiskääntö taljassa

Kotiin päästyä, olikin sit aika syödä. Jopa Lily vaati saada body ruokaa :) Ja näytti maistuvan. Äitiinsä tullut, kaikkiruokainen neiti.

Nyt vielä iltalenkille Erican kanssa ja sit huomenna on lepopäivä.
Huomenna on viikon viimeinen päivä. Toivotaan edes pientä muutosta mittoihin. Se jää nähtäväksi. Huomisiin siis :)

sara

2 vastausta artikkeliin “”

  1. Mahtavaa! Itsekin perustin blogin Jutan luotsaaman GO Fat Go -haasteen innoittamana. Ei muutakun tehoja treeneihin ja läski palamaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta