Haaveita, haasteita, tuloksia!päivä 3
Jos ihmisiä voi lokeroida, niin laittaisin itseni lokeroon ”ikuiset laihduttaja”. Ja siitähän tulee nyt loppu. Ei kukaan jaksa jojoilla painonsa kanssa.. Joten..
Päätin parhaan ystävän yllyttämänä näin blogin avulla motivoida itseäni saamaan vartaloni kuntoon joka se oli ennen lapsia, tai itseasiassa: vieläkin parempaan kuntoon!
Go Sara Go pohjautuu Jutta Gustafsbergin Go fat go haasteeseen. Aloitin maanantaina 9.1.2012 Jutan ja Bull Mentulan laatiman ruokavalion, jota hitusen muokaten noudatan. Tavoitteena kaunis lihaksikas, mutta naisellinen vartalo. Viime kesästä olen pudottanut painoa 7kg ja nyt on hyvä aika kiristää ja painokin saa vielä hieman pudota.

Tämän hetkisiin minua motivoiviin naisiin, naisen vartaloihin ja mun idoleihin kuuluu ehdottomasti Jutta

Ja tietenkin ihana Jillian Michaels

Tavoitteitahan täytyy olla! ;)  Katsotaan mihin musta on!

Mutta ennen kaikkea sitä kivaa, kerron hieman itsestäni.
Olen pian 27 vuotta täyttävä kahden lapsen äiti. Esikoinen on syksyllä koulun aloittanut 7 vuotias neiti, ja kuopus on 1,5 vuotias nuori neiti hänkin.
Raskauskiloja tuli molempia tyttöjä odottaessa. Suht hyvin olen palautunut, mutta jotain on jäänyt. Nyt niistä viimeisistäkin on päästävä siis eroon ja vauhdilla!
Tyttöjen lisäksi perheeseeni kuuluu avopuolisoni, sekä hänen reipas 5v poikansa. Olemme muodikkaasti toimiva uusioperhe!
Puolisoni kosi minua elokuussa 2011, joten olemme menossa naimisiin elokuussa 2012, joten morsiandiettinäkin tätä projektia voisi pitää. Jumppailut ja painon pudotus alkoi jo siis 5kk sitten. Paino on tippunut ja vyötäröltä on senttejä karissut. Nyt on siis hyvä aloittaa reipas aerobinen ja sali treeni!

Noniin, eiköhän siinä ollut näin alkuun ihan tarpeeksi.
Tarkoitukseni on postailla mahdollisimman usein, tai, katsotaan nyt että kuinka nopeasti opin koko blogia käyttämään.

Alla kuvia tämänhetkisestä ”tilanteesta”. Apua! Aika jännää!
Ei se auta muu ku totuus esiin ja äkkiä alkaa kiristää tätä kroppaa!
Mielelläni!

10.1.2012 
10.1.2012
10.1.2012
Otan mielelläni vastaan vinkkejä sekä kommentteja, ja toivotan tsemppiä kaikille, matkalle kohti tavoitetta! Uusivuosi, uudet kujeet!
Sara
sara

6 vastausta artikkeliin “Haaveita, haasteita, tuloksia!”

  1. Hei! Löysin blogisi ihan sattumalta ja suu ammolla ihmettelen kuinka voi löytyä joku jolla on juurikin samat haaveet, lähtö tilanne ja elämän tilanne?! Itse yhden 7kk ikäisen Lilian tytön äiti, 4,5 vee pojalle ”se Maiju”, tosin naimisissa jo oleva, mutta hääjuhlia vietetään 1.9.2012 ja tavoitteena on näyttää timmiltä.Lähtö paino on ollut juuri sama (71kg) kun aloitin synnytyksestä toipumisen jälkeen elämäntapa muutoksen sillä viimeisilläni painoin 93 kg ennen synnytystä ja olen tosiaan saman pituinen kuin sä eli 170 cm.Itse olen saanut painoni parhaimmillaan 62,9 kg, mutta nyt paino heittelee 63-65kg välillä.Itse olen karpannut, välillä vakavemmin ja nyt hieman höllemmin. Ja tosiaan itsekkin rakastan tatuointeja! Jään innolla seuraamaan sun matkaa kohti timmiä vartta ( tosin nytkin näytät todella hyvältä) ja itsekkin suunnittelin luovani laihdutus/treenaus blogin vauva ja arki blogini rinnalle :)

    • Oi <3 ihana oli lukea tota sun viestiä :) hassua että meissä on niin paljon samaa :) ala ihmeessä kirjottaa treeni blogia, mä ainankin alan lukee sitä!! hihi :) tai käy ainanki kertomassa terkut täällä, aina kun jaksat :) tsemppiä treeneihin, hääjuhliin ja äitiyteen <3

    • Jopa aika pelottavaa löytää näin samoissa lähtökohdissa oleva ihminen jolla on samat unelmat ja haaveet kun itellä :) no nyt tiedän että jos ittelle tulee motivaatio pula niin sun blogista saa sitä roppa kaupalla lisää! Mutta jee hyvä me ja meidän matka kohti timmiä vartta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta